Home

Wat staat er op het menu?

Beste ouders,

We hebben op vrijdag 25 mei een bericht ontvangen van onze catering Hanssens en vonden het belangrijk langs deze weg met jullie te delen:


Gullegem, 25 mei 2018
 
Betreft: Recente nieuwsberichten omtrent voedselveiligheid schoolmaaltijden.
 
 
Graag komen we met deze communicatie tegemoet aan vragen van bezorgde en ongeruste ouders.
 
De maaltijden van HANSSENS CATERING zijn op geen enkel ogenblik gelinkt aan de recente salmonella problematiek in scholen.
 
We betreuren het dat de warme maaltijden in scholen negatief in het nieuws zijn gekomen.
 
Hanssens Catering stelt steeds alles in het werk om haar klanten elke dag opnieuw dagverse, smakelijke, evenwichtige, hygiënisch bereide en voedselveilige maaltijden te serveren.
 
In alle stadia van ons bereidingsproces hanteren we zeer strikte hygiëne- en kwaliteitsnormen, beschreven in ons HACCP-voedselveiligheidssysteem. Hanssens Catering wordt hiervoor jaarlijks beloond met het hoogstaand autocontrole- en BRC-certificaat
 
Samen met onze goed opgeleide vakmensen besteden wij bij HANSSENS CATERING de uiterste zorg aan kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid in onze kant-en-klare maaltijden. 
 
We verwijzen graag naar onze website www.hanssens.be,  waar u uitgebreid onze hygiënemaatregelen kunt doornemen.
 
 
Eet smakelijk en veilig!
 
 
Het HANSSENS CATERING team.

 

Het menu van mei kan je hier vinden.
Het menu van juni kan je hier vinden.


Om het bestand te lezen heb je Acrobat Reader nodig.

De allergenen kan je opvragen via de link onderaan in het menu. In het bestand dat wordt gedownload (.XLSX) vind je de allergenen per week terug als je onderaan op de rode tab 'Allergeen1', 'Allergeen 2',... klikt.
 
Welkom

Inschrijvingen

 Voorrangsregeling schooljaar 2017-2018 

 • Kinderen geboren in 2016, die starten in 2018-2019 of 2019-2020:

  1. die een broer of zus op onze school hebben, hebben voorrang vanaf maandag 12 maart 2018 tot en met vrijdag 23 maart 2018. Nadien vervalt het voorrangsrecht.

  2. die zoon of dochter zijn van een personeelslid van onze school, hebben voorrang vanaf maandag 26 maart 2018 tot en met vrijdag 30 maart 2018. Nadien vervalt het voorrangsrecht.

  3. die geen broer of zus op onze school hebben of die geen zoon of dochter zijn van een personeelslid van onze school, kunnen vrij inschrijven vanaf 16 april 2018.

    

 • Kinderen, geboren in 2017, die starten in het schooljaar 2019-2020 of 2020-2021 kunnen in het schooljaar 2017-2018 niet inschrijven.  Zij krijgen pas volgend schooljaar hier de kans toe. 

 Gelieve bij de inschrijving de identiteitskaart van je kind en indien van toepassing het laatste rapport mee te brengen.

Soepstop 13 maart 2018

In de periode van de veertigdagentijd werken we met de hele school het project van Broederlijk delen uit. Dit jaar zetten we Oeganda in de kijker. We maken er kennis met Allen(13) en Conrad(6). Zij wonen met hun broers en ouders in het zuidwesten van Oeganda. In die regio mislukken de oogsten steeds vaker en dat is een ramp voor de mensen die er wonen. Eén op vier Oegandese gezinnen is ondervoed of lijdt honger.

Ook in het gezin van Conrad en Allen was er lange tijd niet voldoende te eten.

Dankzij de steun van Broederlijk Delen veranderde alles. Zij konden een eigen handeltje starten. Zo is er meer te eten en bouwden ze een stenen huis.


Dit project nodigde ons uit om actie
te ondernemen. Met jullie steun geeft Broederlijk Delen 62000 Oegandese families kansen op een betere toekomst.

De leerlingen van 6B nodigden op dinsdag 13 maart 2018 alle mama’s, papa’s, oma’s, opa’s en alle kennissen  uit om een bakje koffie of een glaasje fruitsap te drinken. Dit bracht in het totaal €707,09 op. Bedankt aan iedereen om dit bedrag t.v.v. Broederlijk Delen bijeen te brengen.
 

Bednet - Nationale Pyjamadag - 9 maart 2018

Op vrijdag 9 maart 2018 nam onze school deel aan de 'Nationale Pyjamadag' van Bednet. Voor een keer, geen gedoe om je klaar te maken. We stapten gewoon in onze pyjama of onesie de deur uit en gaat zo naar school. Hoe cool is dat? 

Dat deden we niet zomaar natuurlijk. Door in pyjama naar school te komen en een leuke groepsfoto te maken steken we langdurig zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem. Dankzij Bednet krijgen die leerlingen de kans om toch de lessen te volgen, van thuis uit en samen met hun eigen klas.

 Dit is onze groepsfoto geworden:Image

 

Van iedere klas werd ook een foto genomen. Die foto's kunnen hier bekeken worden.

De kleuters deden er nog een Bednet Move bovenop. Dat filmpje kan je hier bekijken.

Soepstop 

Onze soepstop van 12 december bracht maar liefst €703 t.v.v. Welzijnszorg. Aan alle leerlingen, ouders, voorbijgangers en leerkrachten: bedankt!

 17 oktober is werelddag van verzet tegen armoede, een belangrijke dag om aandacht op te roepen voor de vele mensen die dag in dag uit strijden tegen armoede. Om dit thema in Ninove onder de aandacht te brengen, werd ons gevraagd om armoedewebben te maken. Jullie kunnen deze binnenkort vinden aan onze schoolpoorten.

 

Bosklassen

De foto's van de bosklassen staan online: http://photos.app.goo.gl/j6nSmk2G1q96T24e2

 

Klasfoto's kleuters 1 september 2017

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Klasfoto's lager 1 september 2017

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image